Blog
Hjemmelavet tapas til store fester – festmad til mange mennesker
Til store fester, er maden som regel den største madpost. Kurvertprisen ligger gerne fra 100 kr og oftest derover, især hvis man både kører forret, hovedret og dessert. En måde at skære lidt i den post, kan være, at lave maden selv. Men dertil kommer nogle udfordringer. De færreste af os, har køkkenkapacitet nok til, at stå og kokkere til 50+ derhjemme, og man skal som regel bruge flere dage i forvejen på at forberede det. Derudover kommer også udfordringerne med at varme det og servere det, når gæsterne ankommer.
Nemme fastelavnsboller med creme og remonce
Så er pausen endelig forbi…
Der har været stille på bloggen. Alt for længe. Men med god grund. Mit sidste indlæg skrev jeg tilbage i november ’18, få dage efter, at vores huskøb var gået igennem.
Pakkekalender – 15+ ideer og inspiration til pakkekalenderen
Pakkekalender… Er der noget mere hyggeligt, end at stå op, hver morgen i december, og åbne en lille gave? Og så er det egentlig lige meget, hvad der er i. Det er spændingen ved, at skulle pakke op. Og når dagens gave er pakket op, ser man frem til gaven i morgen.
Babyshower
Først var det valentinsdag. Så kom halloween, og nu er babyshowers ved at indtage Danmark. En fest, hvor man fejrer den kommende mor og baby. En amerikansk tradition, med masser af gaver og ikke mindst hygge. Traditionelt er det en veninde, eller et familiemedlem, der arrangere festen for den kommende i mor.
Halloween: Uhyggelige snacks og ideer
Det er snart halloween igen, og det er blevet tid til at finde kreativiteten frem. Halloween er lig med græskar, spøgelse, blod og masser af (u)hygge. Der er uanede mængder ideer, til både snacks, pynt og udklædning, det handler bare om at være kreativ.
Sådan laver du hjemmelavet krymmel
Har du også flere gange stået og manglet en håndfuld krymmel og den helt rigtige farve? Tivoli krymmel, lakrids og den brune chokolade krymmel, kan fåes næsten alle steder, men hvad med orange? Eller rosa?
Nem opskrift på den populære talkage
Talkage – den instagram venlige kage. Du har garanteret set den før. Og måske har du endda tænkt, ligesom mig, at de så vildt komplicerede ud. Men jeg har gode nyheder til dig. Det er lige så nemt, som at bage en hindbærsnitte.
10 nemme forretter du kan lave på 5 minutter
Der skal en forret til, når der skal holdes middag. Den skal give et lille sneak peak af, hvad der venter dine gæster i løbet af aftenen.
Frisk vandmelon dessert – opskrift på lime mousse
Denne søde dessert har ikke andet end farverne til fælles vandmeloner. Den består nemlig af en frisk, grøn lime mousse og en sød hindbær mousse.
Cupcakes – opskrift på små, lækre vanilje kager
Cupcakes er virkelig noget jeg holder meget af. Man kan variere dem i det uendelige. Chokoladekage, banankage, red velvet eller en helt almindelig vanilje. Dertil kommer de mange forskellige former for frostings.
Print selv: Gratis flamingoer til din næste fest
Ingen flamingo fest, uden flamingoer!
Til min flamingofest, som du kan læse mere om her, ville jeg have flamingoer på mine sugerør, i mine donuts, i mine popcorn og som pynt på bordet, i glas med candy floss.
Tropisk cocktail med ananas, jordbær og lime i dispenser
Der er ingen tvivl om, at jeg er til søde drinks. Dem der smager af frugt og andre lækre sager. Dem med masser af farver. Til min flamingo fest, skulle der selvfølgelig også være en tropisk cocktail,
Opskrift på hjemmelavede og luftige donuts
Jeg har aldrig før prøvet at lave donuts før. Jeg har altid troet at det var en omstændig og vanskelig proces. Og derfor har jeg heller aldrig troet, at det var et projekt jeg skulle kaste mig ud i.
Den lyserøde guide til den perfekte flamingo fest!
Kalenderen siger september, hvilket betyder, at vi officielt har ramt efteråret. Vi har haft en fantastisk sommer i år, men det kan også mærkes, at vi har bevæget os ind i en lidt køligere måned.
Let’s flamingo – flamingo sneak peak
Jeg er en af de få, der er oprigtigt ked af, at vores sommer allerede er væk og at efteråret for alvor er kommet. I et desperat forsøg på at forlænge sommeren, har jeg besluttet mig for at holde en flamingofest i morgen!
Chokolade & hindbærmousse – nem og lækker dessert
Så blev det desserttid! Hindbær og chokolade er et match made in heaven! Chokolademousse og hindbærmousse er end endnu bedre kombination!
Temafest – 50+ ideer til både børn og voksne
Temafest! Fordi en fest, ikke er en rigtig fest, uden et tema. Temafester kan være virkelig sjove at planlægge og arrangere og så vil det uden tvivl være en helt fantastisk oplevelse for dine gæster.
Forfriskende hjemmelavet jordbær iste
Iste, isthe, ice tea. Kært barn har mange navne. Men uanset hvad man kalder den, er det noget jeg af det, jeg drikker allermest af om sommeren. Iste er så forfriskende, og især i løbet af den her sommer, har jeg drukket mange liter.
Rustikt tema – dæk bordet i nordisk stil
Jeg har længe gået med tanken om at dække et smukt, rustikt bord. Med mørke nuancer og masser af natur. En eftermiddag var jeg ude og gå en tur med min kæreste, og vi kom forbi et stort og gammelt æbletræ, med de fineste små æbler på.
Dadler svøbt i bacon
Dadler svøbt i bacon er en overset delikatesse. Kombinationen af chewy, karameliseret dadler og den sprøde, salte bacon er noget af det lækreste. Jeg indrømmer gerne, at da jeg første gang hørte om disse, var jeg noget skeptisk. Bacon og dadler lyder ikke lige umiddelbart som den perfekte kombi. Men det søde og det salte i de her små hapsere, er altså bare i en liga for sig. Og så er de simplthen så lette at lave, at det nærmest ikke kræver en opskrift. Det svære ved dem, er ventetiden, mens de er i ovnen.
Barvogn
Før var der barskab, nu er det barvogn. Det er virkelig blevet en trendy ting og det kan jeg virkelig godt forstå. Du kan indrette dem som du vil og give dem et helt særligt tema, der matcher din fest. Der er så mange barvogne på markedet lige nu der varierer meget i pris. Min er en af de ‘billige’ – et RÅSKOG rullebord fra ikea, til 379kr.
Gin & Tonic – endnu en klassikere
Gin & Tonic har i mange år været en drink jeg gik meget langt uden om. Jeg brød mig simpelthen ikke om den. Den var for bitter, for kedelig og smagte for meget af gran. Men helt ærligt, hvad kan man også forvente på en bar der har Happy Hour og sælger to G&T til 50 kr? Det er nemlig først for nyligt, at jeg har fundet ud af, at smagen på en Gin & Tonic udelukkende handler om god kvalitet.
Tips, tricks og opskrifter til din næste havefest
Med de varme sommerdage følger de lune sommeraftner. I mere end to måneder har danske sommer forkælet os og det ser ikke ud som om, at det slutter lige foreløbig. Måske vi endda er så heldige, at det fortsætter helt til september. Så du kan stadig nå at holde en havefest eller to, inden vi bevæger os mod koldere aftentimer. Jeg har lige holdt en dejlig havefest og har nu samlet alle mine tips og tricks i dette indlæg. Nederst i indlægget kan du se billederne fra havefesten
S’mores
S’mores – en perfekt afslutning på en dejlig aften i det fri. Det er muligvis den nemmeste dessert man kan servere for sine gæster OG den hyggeligste. Og så kan den varieres i det uendelige.
S’mores består af skumfiduser, kiks og chokolade og er perfekte til den sidste varme på grillen eller til hygge rundt om bålet.
Diy minibål, perfekt til havefesten
I dag er det tid til en rigtig DIY til de lange og varme sommeraftner, hvor det gode vejr bare skal nydes. Bloggen oser lige pt. af sommer og havefest. I mit sidste indlæg kunne du læse om vores varme, klistrede dessert: S’mores. Og der findes simpelthen ikke noget mere hyggeligt, end at sidde og riste skumfiduser ved et bål over ild. Men!
Pynt op til årets havefest
Der er ikke nogen anledning, der er for lille til at holde en fest. I weekenden var hele familien samlet hos mine forældre og vi besluttede derfor at lave havefest. Solen skinnede og temperaturen nærmede sig de 25 grader.
Sommer er lig med havefester – og gerne mange af dem. At holde en havefest handler om at skabe ro og hygge.
Butterdejs breadstick m. Serranoskinke
Man kan let komme til at stresse rundt, de sidste par minutter inden de første gæster træder ind ad døren. Er vinen kommet på køl? Fik jeg nu lavet nok salat? Er der noget jeg har glemt?
Med denne nemme opskrift, kan du lave appetizers på forhånd – så har du én mindre ting, at skulle bekymre dig om.
Byd dine gæster velkommen, med denne lækre snack. Kombinationen af en let, sprød butterdej og en saltet blød parmaskinke i disse breadsticks er helt fantastisk. Og så er de oven i købet nemme at lave. Du skal maks bruge 5 minutter i køkkenet.
Mojito – En klassisk cocktail
Mojito – et klassisk sommerhit – lige så sikker, som wham’s ‘Last Christmas’ i hele december måned. Kombinationen af lime og lys rom – hvem kan ikke altid skylle de 25 grader ned, med den forfriskning? Mojito er min favorit drink numero uno. Og det faktisk ikke kun om sommeren. Jeg kan drikke sådan en, hele året rundt. Men det er som om, at den bare smager bedre, og læsker meget mere, når temperaturen når over de 20 grader og himlen er fuldstændig skyfri.
Velkommen til EventRoom & fødselsdag
Eventroom er ren og skær kærlighed til fester – i blogform.
Jeg har startet Eventroom, fordi jeg gerne vil dele ud af mine små, skøre ideer og vise, hvordan man med en lille smule kreativitet og tålmodighed, kan sammensætte nogle ret lækre fester. Jeg vil komme med inspiration til pynt, masser af DIY, opskrifter på nemme snacks, lækre desserter og skønne drinks og cocktails, der kan pifte selv en kedelig onsdag op.