Eventroom er ren og skær kærlighed til fester – i blogform.
Jeg har startet Eventroom, fordi jeg gerne vil dele ud af mine små, skøre ideer og vise, hvordan man med en lille smule kreativitet og tålmodighed, kan sammensætte nogle ret lækre fester. Jeg vil komme med inspiration til pynt, masser af DIY, opskrifter på nemme snacks, lækre desserter og skønne drinks og cocktails, der kan pifte selv en kedelig onsdag op.
Jeg elsker gennemførte temafester, hvor balloner og servietter matcher og skæve detaljer. Med lidt spraymaling, en limpistol og en saks kan man ofte nemt lave nogle skæve detaljer, ud af ingen ting. Som F.eks. på billederne herunder, hvor jeg gav nogle gamle dåser en omgang spraymaling og forvandlede dem til små vaser.
Jeg er især drevet af min kreativitet og mit behov for struktur og planlægning – ud af det kan der altså komme nogle ret hyggelige fester. Derfor vil jeg også komme med tips og tricks til, hvordan du planlægger din næste store fest, uden at miste det store overblik. Okay, uanset hvor meget man planlægger, kan man sagtens miste overblikket, jeg gør det hver gang, jeg står med et stort projekt. Men så er det altså også rart, at man har sin to-do lister i baglommen, så man lige kan komme ned på jorden igen – i hvert fald bare for et kort øjeblik 😉
25 & 30 års fødselsdag
Især mit skarpe overblik kom i slut maj på en prøve. Jeg fyldte 25 år og til oktober fylder min kæreste 30, og vi havde i den anledning besluttet os for at slå de to dage sammen og holde et kæmpe brag af en fest. Beslutningen blev taget i sidste øjeblik – 1,5 måned før – og vi stod med en gæsteliste på 50 mennesker.
Temaet var guld, rosa og sort og vi serverede tapas – hjemmelavet. Indrømmet, set i bakspejlet var det måske en lige lovlig stor mundfuld, at skulle stå der et døgn før, og lave mad til 50 gæster, men med hjælpe fra forældre og svigerforældre, gik det faktisk meget fint.
Jeg vil senere komme med forslag til, hvordan man relativt let, kan skalere sådan en omgang tapas op til 50 mennesker, uden hverken at springe budgettet og tidsrammen.
Vi havde besluttet os for, at droppe den klassiske suppe, steg og is, til vores fødselsdag. Vores tapas indeholdte både salater, pølse, ost frugt og kage. I stedet for dessert, valgte vi at lave en Candy bar. Vi havde faktisk primært tiltænkt skikbuffetten til festen små gæster, men det viste sig, at både børn og voksne, var vilde med ideen. Så det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kaster mig ud i en Candy bar, i stedet for en dessert.
Flere billeder fra fødselsdagen
Jeg håber du har lyst til at følge med og blive inspireret. Du kan læse mere om EventRoom og hvem jeg er, lige her.
Kh. Louise // EventRoom.dk
Skriv et svar