Fester

Babyshower

Først var det valentinsdag. Så kom halloween, og nu er babyshowers ved at indtage Danmark. En fest, hvor man fejrer den kommende mor og baby. En amerikansk tradition, med masser af gaver og ikke mindst hygge. Traditionelt er det en veninde, eller et familiemedlem, der arrangere festen for den kommende i mor.

Tips, tricks og opskrifter til din næste havefest

Med de varme sommerdage følger de lune sommeraftner.  I mere end to måneder har danske sommer forkælet os og det ser ikke ud som om, at det slutter lige foreløbig. Måske vi endda er så heldige, at det fortsætter helt til september. Så du kan stadig nå at holde en havefest eller to, inden vi bevæger os mod koldere aftentimer. Jeg har lige holdt en dejlig havefest og har nu samlet alle mine tips og tricks i dette indlæg. Nederst i indlægget kan du se billederne fra havefesten

Velkommen til EventRoom & fødselsdag

Eventroom er ren og skær kærlighed til fester – i blogform.

Jeg har startet Eventroom, fordi jeg gerne vil dele ud af mine små, skøre ideer og vise, hvordan man med en lille smule kreativitet og tålmodighed, kan sammensætte nogle ret lækre fester. Jeg vil komme med inspiration til pynt, masser af DIY, opskrifter på nemme snacks, lækre desserter og skønne drinks og cocktails, der kan pifte selv en kedelig onsdag op.