Tips & tricks
Hjemmelavet tapas til store fester – festmad til mange mennesker
Til store fester, er maden som regel den største madpost. Kurvertprisen ligger gerne fra 100 kr og oftest derover, især hvis man både kører forret, hovedret og dessert. En måde at skære lidt i den post, kan være, at lave maden selv. Men dertil kommer nogle udfordringer. De færreste af os, har køkkenkapacitet nok til, at stå og kokkere til 50+ derhjemme, og man skal som regel bruge flere dage i forvejen på at forberede det. Derudover kommer også udfordringerne med at varme det og servere det, når gæsterne ankommer.
Let’s flamingo – flamingo sneak peak
Jeg er en af de få, der er oprigtigt ked af, at vores sommer allerede er væk og at efteråret for alvor er kommet. I et desperat forsøg på at forlænge sommeren, har jeg besluttet mig for at holde en flamingofest i morgen!
Barvogn
Før var der barskab, nu er det barvogn. Det er virkelig blevet en trendy ting og det kan jeg virkelig godt forstå. Du kan indrette dem som du vil og give dem et helt særligt tema, der matcher din fest. Der er så mange barvogne på markedet lige nu der varierer meget i pris. Min er en af de ‘billige’ – et RÅSKOG rullebord fra ikea, til 379kr.